15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSorin Ovidiu Vântu şi Ion Ilie au fost reţinuţi după un flagrant al procurorilor

Sorin Ovidiu Vântu şi Ion Ilie au fost reţinuţi după un flagrant al procurorilor

Sorin Ovidiu Vântu şi Ion Cezar Ilie au fost reţinuţi ieri seară, după ce în cursul după-amiezii o echipă de flagrant l-a prins pe Ilie în timp ce primea suma de 150.000 de euro de la reprezentantul lui Sebastian Ghiţă, bani pe care Vîntu îi ceruse pentru a nu rezilia contractul de manegeriat.
Potrivit referatului cu propunerea de arestare a omului de afaceri Sorin OvidiuVîntu şi Ion Ilie Cezar, miercuri după-amiază, o echipă de flagrant condusă de un procuror l-a surprins pe Ion Ilie Cezar în timp ce primea de la reprezentantul lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 de euro, la sediul Realitatea Media. Banii, în bancnote de 500 de euro, fuseseră înseriaţi la Parchetul General cu o zi înaintea flagrantului, se arată în referatul procurorilor.
Flagrantul a avut loc, după ce, în cursul zilei de miercuri, Sebastian Ghiţă a mai avut o discuţie cu Sorin Ovidiu Vîntu, la reşedinţa acestuia, în care a încercat să obţină o amânare a plăţii, deoarece "avea de plătit salariile angajaţilor de la postul TV", însă propunerea sa nu a fost acceptată. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII