21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDinel Nuţu (Staicu): "Eram cu bagajele în drum spre România"

Dinel Nuţu (Staicu): „Eram cu bagajele în drum spre România”

Omul de afaceri Dinel Nuţu, fost Staicu, rămâne în arest, 11 zile, la Budapesta. Decizia aparţine unei instanţe din Ungaria. Potrivit realitatea.net, autorităţile române au de trimis mandatul de executare. Predarea lui Dinel Nuţu către autorităţile române se va face la începutul lunii mai, timp în care va rămâne în arestul Poliţiei din Budapesta.
"Numai un tâmpit putea să îşi falimenteze propria bancă. Voi dovedi la Strasbourg cu documente, cu expertiză exact cum au stat lucrurile în realitate în România. Am luat credite ca să salvez banca de la faliment. A fost un plan de salvare a băncii. A trebuit să stau 11 ani prin procese ca să explic că de fapt nu a fost vorba de niciun faliment. Situaţia băncii era rezolvată, dacă nu veneau ei cu firmele lor de lichidare care să prăduiască această bancă", a declarat Dinel Nuţu.
Întrebat de ce şi-a schimbat numele, Dinel Nuţu a răspuns: "Am spus că şi fiica, şi nepotul meu se numesc Staicu. Pleacă la şcoală în acest an. Şi am zis că dacă schimb numele ei vor fi scutiţi ca să mai fie apostrofaţi de copii că tatăl lor e condamnat".
Nuţu a mai precizat că va executa pedeapsa: "Merg în România şi mă apuc să îmi execut pedeapsa. Dacă mai întârziau puţin, reuşeam să intru în România. Veneam, eram cu bagajele în drum spre România".
Dinel Nuţu, fost Staicu, a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII