12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDinamovistul Andrei Mărgăritescu va fi cercetat în libertate

Dinamovistul Andrei Mărgăritescu va fi cercetat în libertate

Dinamovistul Andrei Mărgăritescu va fi cercetat în libertate, a decis azi-noapte Tribunalul Bucureşti, care a emis mandat de arestare pe numele altor şase persoane reţinute de procurori în dosarul privind furtul unor maşini de lux. După cum informează NewsIn, decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.
Andrei Mărgăritescu, fotbalist la Dinamo Bucureşti, a fost reţinut, aseară, alături de alte şase persoane, într-un dosar instrumentat de procurorii şi poliţiştii bucureşteni, care vizează furtul unei maşini de lux. De altfel, în acest dosar anchetatorii au început urmărirea penală faţă de nouă persoane, iar şapte au fost reţinute. Mărgăritescu este acuzat de tăinuire.
Totodată, fostul portar al echipei Dinamo Cristian Munteanu este cercetat şi el de procurori, care au decis să îi impună interdicţia de a părăsi localitatea.
Fostul portar de la Dinamo, Cristian Munteanu, şi actualul mijlocaş al echipei Andrei Mărgăritescu, au fost chemaţi la Serviciul Furturi Auto al Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiaţi, anchetatorii având indicii că cei doi ar fi cumpărat o maşină de lux furată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU