12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCei patru membri ai grupării Giuleşti, arestaţi de Tribunalul Vâlcea

Cei patru membri ai grupării Giuleşti, arestaţi de Tribunalul Vâlcea

Cei patru membri ai grupării Giuleşti, specializată în tâlhării şi furturi din bancomate, au fost arestaţi de Tribunalul Vâlcea, care a emis, noaptea trecută, mandate pentru 29 de zile, informează mediafax.ro.
Cei doi lideri ai grupării Giuleşti, Dumitru Păncescu şi Adrian Stancu, şi locotenenţii acestora, Claudiu Marius Fieraru şi Dorinel Ionel Lăzărică, au fost reţinuţi, ieri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului instanţei supreme, care au cerut Tribunalul Vâlcea arestarea preventivă a acestora.
Potrivit anchetatorilor, în intervalul aprilie – noiembrie 2010, cei patru, având feţele acoperite cu cagule, au pătruns pe timpul nopţii, prin efracţie, în sediul unor firme sau agenţii bancare de unde au sustras sume de bani cuprinse între 30.000 şi 160.000 de lei, depozitate în ATM-uri pe care le forţau prin tăierea balamalelor.
Totodată, aceştia au furat diferite bunuri, precum telefoane mobile, o unitate de calculator, mai multe pistoale cu muniţia aferentă aparţinând paznicilor unora din unităţile menţionate, pe care i-au deposedat prin violenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS