22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Pandurii Târgu Jiu - Victoria Brăneşti, scor 4-2, în Liga I

Fotbal – Pandurii Târgu Jiu – Victoria Brăneşti, scor 4-2, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 4-2 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Vranjes '9 (penalti), Nistor '58, Stromajer '64 şi Băcilă '81. Pentru Victoria Brăneşti au înscris B. Oprea '90 şi Olariu '90+2.
După marcarea primului gol al partidei, manegerul sportiv al oaspeţilor, Alin Buzărin, a ieşit din loja oficială şi a strigat către antrenorul Ilie Stan să scoată echipa de pe teren, acuzând faptul că Stromajer nu a fost faultat la faza în care s-a dictat penalti. „Hai să mergem acasă, nu mai avem ce face aici, cade ăla din picioare că a dat pe lângă minge şi le dă penalti“, a strigat Buzărin, conform Mediafax, din afara lojei oficiale din mijlocul spectatorilor, către antrenor, care însă nu l-a auzit. Oficialul a încercat să sune pe cineva de pe bancă după ce forţele de ordine l-au oprit să meargă la banca echipei sale, dar a renunţat după ce a fost apostrofat de spectatorii din tribună, care i-au strigat că şi Brăneştiul a primit altă dată penalti fără să fi fost cineva faultat.

Pandurii Târgu Jiu – Victoria Brăneşti 4-2
Stadion „Municipal“ (Severin), spectatori: 1.000.
Au marcat: Vranjes '9-p., Nistor '58, Stromajer '65, Băcilă '81 / Oprea '89, Olariu '92.
Pandurii: Mingote – Pleaşcă ('72, Băcilă), Viera, Chiricheş, Cardoso – Nistor, Pintilii ('76, Avramescu), Vranjes, Brata ('46, Popete) – Stromajer, Lemnaru.
Antrenor: Petre Grigoraş.
Victoria: Savu – Maghici, Sg. Bar, Marincău, Lorincz – Ispir ('70, D. Stan) – Popa ('70, Călincaru), Novac, Olariu, Nicola ('56, Zuluf) – Oprea.
Antrenor: Ilie Stan.
Cartonaşe galbene: Pleaşcă, Cardoso / Maghici.
Au arbitrat: Fl. Marcu – D. Mudura, C. Savu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU