19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiune a poliţiei pentru combaterea infracţiunilor la regimul instrumentelor de plată electronică

Acţiune a poliţiei pentru combaterea infracţiunilor la regimul instrumentelor de plată electronică

La data de 30.03.2011, în continuarea cercetărilor ce se efectuează într-un dosar penal poliţişti din cadrul B.C.C.O. Craiova – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat o acţiune pe linia combaterii infracţiunilor la regimul instrumentelor de plată electronică.
Astfel, în aeroporturile Băneasa şi Henri Coandă, din Bucureşti, s-a efectuat o acţiune de prindere doi membri ai unui grup infracţional organizat care intenţionau să iasă din România, cu destinaţia Bruxelles, având asupra lor dispozitive destinate fraudării terminalelor bancare şi mijloacelor de plată electronică. Au fost depistaţi cu această ocazie Stana Cătălin şi Oprea Florin.
În noaptea de 30-31.03.2011, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Craiova – S.C.C.I. au oprit în trafic în municipiul Craiova un autoturism, la volanul căruia a fost identificat Traşcă Mihnea. Acesta avea asupra lui dispozitive pentru copierea cardurilor bancare şi părţi componente. S-a stabilit faptul că acesta a sprijinit activitatea grupului infracţional organizat, iar în data de 30.03.2011 l-a condus la aeroportul Henri Coandă pe Stana.
Ieri, magistraţii Tribunalului Dolj au emis pe numele lui Stana şi Oprea mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS