8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Eu când vreau să fluier, fluier", marele câştigător al galei premiilor Gopo 2011

„Eu când vreau să fluier, fluier”, marele câştigător al galei premiilor Gopo 2011

Filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", regizat de Florin Şerban, este marele câştigător al galei Gopo 2011, după ce a fost premiat la cinci categorii ale evenimentului desfăşurat aseară în Capitală, inclusiv la Cel mai bun film al anului şi Cel mai bun regizor, informează NewsIn.
Pornită cu 13 nominalizări în cursa pentru premiile Gopo de anul acesta, pelicula lui Şerban a câştigat şi la categoriile Cea mai bună actriţă într-un rol secundar (Clara Vodă), Cel mai bun sunet şi Cel mai bun film de debut.
Acelaşi film a primit şi o distincţie specială pentru cel mai bun box-office, datorită celor peste 55.000 de bilete vândute la proiecţiile din România.
Tot în contul lui "Eu când vreau să fluier, fluier" poate fi trecut şi premiul Tânără Speranţă, acordat lui George Piştereanu pentru rolul din acelaşi film.
Anul trecut, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, "Eu când vreau să fluier, fluier" a câştigat Ursul de Argint (Marele Premiu al Juriului) şi distincţia "Alfred Bauer", oferită pentru noi perspective în arta cinematografică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS