27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA: Petcu a băgat în buzunarul propriu cotizaţiile sindicaliştilor

DNA: Petcu a băgat în buzunarul propriu cotizaţiile sindicaliştilor

Marius Petcu, liderul CNSLR-Frăţia, a introdus, practic, în buzunarul propriu cotizaţiile membrilor de sindicat, "plătite din salarii mici", atunci când a achitat lucrarea atribuită firmei lui Scrieciu, faptă ce tulbură grav opinia publică, potrivit procurorilor care au instrumentat cazul.
După cum informeză mediafax.ro, afirmaţia procurorilor se regăseşte în motivarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti prin care instanţa a respins cererea procurorilor de arestare preventivă a liderului sindical.
Potrivit procurorilor, "calitatea şi pregătirea profesională a lui Petcu sunt aspecte care "imprimă faptelor comise un grad de pericol social deosebit de grav".
Judecătorii susţin că gravitatea faptelor "nu reprezintă unicul criteriu de apreciere asupra necesităţii arestării preventive".
Pe 24 martie, liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a fost prins luând mită 40.000 de euro, a fost reţinut atunci de procurorii anticorupţie, însă Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe 25 martie, că liderul sindical poate fi cercetat în libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS