17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai fac tinerii sport în ziua de azi?

Mai fac tinerii sport în ziua de azi?

Un studiu al americanilor a relevat faptul că adolescenţii care fac sport în mod regulat sunt mai fericiţi. Până la acea fericire, să vedem dacă tinerii craioveni sunt atraşi de sport şi de sănătatea care vine odată cu el.
Alina M., de 21 de ani: „Când e vremea frumoasă, îmi place să alerg prin parc. Aşa mă menţin în formă. Sunt norocoasă că am un metabolism rapid“.
Marian P., de 19 ani: „În liceu am jucat un pic de baschet. Acum mai fac abdomene, mai joc un fotbal cu băieţii“.
Alexandra C., de 20 de ani: „Îmi place foarte mult înotul. De fiecare dată când am ocazia, şi mai ales vara, înot cât pot de mult“.
Valentin P., de 23 de ani: „Am jucat volei pentru câţiva ani, dar nu vreau să fac performanţă din asta. Sportul e făcut să te menţină în formă, nu să te suprasolicite“.
Florian G., de 21 de ani: „Nu fac sport. Ştiu că face bine, dar sunt mai comod“.
Andrei B., de 22 de ani: „Joc ocazional tenis. Mă relaxează şi mă linişteşte, iar o gură de aer curat face bine mereu“.
Denisa T., de 20 de ani: „Nu prea mai am timp de sport. Lucrez şi merg şi la facultate. Dar cred că cel mai bine mi s-ar potrivi înotul“.
Cristi A., de 21 de ani: „Merg la sală de două-trei ori pe săptămână şi sunt foarte atent la ce mănânc. Ridic greutăţi, alerg, fac abdomene. Cred că ar trebui să facem mai multă mişcare. Ajută şi trupul, şi sufletul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII