25 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRepublica Moldova: Comuniştii acuză că regimul Gaddafi a finanţat campania liberalilor şi democraţilor

Republica Moldova: Comuniştii acuză că regimul Gaddafi a finanţat campania liberalilor şi democraţilor

Deputaţii comunişti din Republica Moldova au acuzat astăzi Partidul Liberal şi Partidul Democrat că au fost finanţate în campania electorală din 2010 de regimul lui Muammar Gaddafi, după ce la începutul lunii martie au cerut explicaţii în legătură cu o vizită a fiului liderului libian în ţară, informează NewsIn.
"Fracțiunea noastră deține informații că în 2010 campania electorală a PL și PD a fost finanțată de către regimul Gaddafi", a declarat deputatul comunist Sergiu Stati.
În replică, deputatul PL, Ion Hadârcă, a afirmat: "Ne scapă faptul că rețeaua prin care fiii lui Gaddafi au învățat împreună cu Sergiu Stati la Moscova, dar vă rugăm să nu vorbiți la microfonul Parlamentului despre tot ce visați noaptea".
La 4 martie, deputaţii comunişti au cerut explicaţii Ministerului de Externe de la Chişinău şi Serviciului de Informaţii şi Securitate pentru vizita făcuta de fiul preşedintelui libian Muammar Gaddafi, Saif Al-Islam, în capitala Moldovei.
Ulterior, Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova a confirmat că Saif al-Islam Gaddafi a fost la Chişinău la 19 ianuarie şi a plecat din ţară a doua zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU