20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateColectare de deşeuri electrice şi electrocasnice în Craiova

Colectare de deşeuri electrice şi electrocasnice în Craiova

În zilele de 25 şi 26 martie, Primăria Craiova va continua acţiunea de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale ţi de la populaţie. Această campanie se va desfăşura trimestrial – în ultimele zile de vineri şi sâmbătă.
Primăria Municipiului Craiova, prin SC Salubritate Craiova SRL, organizează acţiunea de colectare a DEEE-urilor după următorul program:
– vineri, 25 martie, între orele 8.00-14.00 – de la societăţile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor.
– sâmbătă, 26 martie, între orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti, iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa portii. După ora 10.00 va avea loc colectarea şi transportul deşeurilor către centrele de colectare.
La numerele de telefon 0251/422 733, 0251/414 660 –  personal de la dispeceratul SC Salubritate Craiova SRL va prelua apelurile reprezentanţilor societăţilor comerciale,  ale  vârstnicilor sau  persoanelor cu probleme de sănătate. Pentru persoanele vârstnice şi cele cu probleme de sănătate, DEEE-urile se vor ridica din locuinţele personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS