16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE- Un elicopter militar s-a prăbuşit în judeţul Buzău!!! Se pare ca sunt patru victime!!!

UPDATE- Un elicopter militar s-a prăbuşit în judeţul Buzău!!! Se pare ca sunt patru victime!!!

Un elicopter militar de antrenament aparţinând Bazei Bobocu s-a prăbuşit, joi, lângă Buzău, iar o echipă de anchetatori a plecat spre locul accidentului, au declarat surse oficiale. Potrivit comandantului Inspectoratului pentru Situaţii Urgenţă (ISU) Buzău, colonelul Dănuţ Nicolae, trei persoane s-ar afla la bordul elicopterului.

Parchetul instanţei supreme informează că s-au înregistrat patru victime, toate angajate în Armată, în urma prăbuşirii de joi a elicopterului în localitatea Joiţa, de lângă Şcoala de Aplicaţie Boboc.

Accidentul a fost semnalat la serviciul unic de urgenţă 112 în urmă cu puţin timp.

Conform sursei citate, aparatul de zbor s-a prăbuşit pe câmp, la circa doi kilometri de DN 2 (E85), în zona punctului cunoscut drept Crucea Comisoaiei.

Din primele informaţii este vorba despre un aparat de zbor IAR 316.

Trei autospeciale cu apă şi spumă şi mai multe ambulanţe, precum şi un echipaj SMURD, se îndreaptă spre locul accidentului.

La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoaşte care este starea persoanelor aflate la bordul elicopterului de antrenament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII