Acasă Actualitate E bun voluntariatul?

E bun voluntariatul?

-

E foarte greu să ajuţi sau să munceşti fără să primeşti ceva material în schimb. Într-o lume superficială, puţine persoane mai pun preţ pe voluntariat.
Cristian P., de 20 de ani: „Nu mă omor după voluntariat. De-abia putem să avem grijă de noi. Nu văd de ce să riscăm să-i ajutăm pe alţii“.
Andreea B., de 18 ani: „Nu cred să te ajute atât de mult ca să te angajezi, cum spun alţii. Pentru mine a fost bun, în perioada liceului, pentru că m-am maturizat frumos. Când faci voluntariat ai mari şanse să înveţi multe lucruri practice“.
Diana C., de 20 de ani: „Voluntariatul e un lucru frumos. Intri în legătură cu mulţi oameni, ajuţi şi eşti ajutat. Ai un sentiment pe care nu poţi să îl obţii oricum“.
Irina M., de 23 de ani: „Evident că e bun, pentru cei care au mulţi bani. E chiar excentric să ai bani şi să faci voluntariat. Eu prefer să fac o muncă plătită, însă“.
Eduard N., de 18 ani: „E bun când se oferă persoane voluntare pentru simplul fapt că vor să facă bine, nu să obţină o diplomă, cum se face mai nou. Toată lumea face voluntariat pentru  diplome. Şi scopul nu scuză mijloacele“.
Ionuţ G., de 21 de ani: „Ştiu că ai anumite avantaje dacă faci voluntariat. Însă eu prefer să nu le iau în calcul. Fie că ajuţi pentru avantaje, fie că ajuţi pentru că aşa simţi, măcar ajuţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...