17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate E bun voluntariatul?

E bun voluntariatul?

-

E foarte greu să ajuţi sau să munceşti fără să primeşti ceva material în schimb. Într-o lume superficială, puţine persoane mai pun preţ pe voluntariat.
Cristian P., de 20 de ani: „Nu mă omor după voluntariat. De-abia putem să avem grijă de noi. Nu văd de ce să riscăm să-i ajutăm pe alţii“.
Andreea B., de 18 ani: „Nu cred să te ajute atât de mult ca să te angajezi, cum spun alţii. Pentru mine a fost bun, în perioada liceului, pentru că m-am maturizat frumos. Când faci voluntariat ai mari şanse să înveţi multe lucruri practice“.
Diana C., de 20 de ani: „Voluntariatul e un lucru frumos. Intri în legătură cu mulţi oameni, ajuţi şi eşti ajutat. Ai un sentiment pe care nu poţi să îl obţii oricum“.
Irina M., de 23 de ani: „Evident că e bun, pentru cei care au mulţi bani. E chiar excentric să ai bani şi să faci voluntariat. Eu prefer să fac o muncă plătită, însă“.
Eduard N., de 18 ani: „E bun când se oferă persoane voluntare pentru simplul fapt că vor să facă bine, nu să obţină o diplomă, cum se face mai nou. Toată lumea face voluntariat pentru  diplome. Şi scopul nu scuză mijloacele“.
Ionuţ G., de 21 de ani: „Ştiu că ai anumite avantaje dacă faci voluntariat. Însă eu prefer să nu le iau în calcul. Fie că ajuţi pentru avantaje, fie că ajuţi pentru că aşa simţi, măcar ajuţi“.

Anca UNGURENUŞ
Anca UNGURENUŞ
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.

1 COMENTARIU

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.