Acasă Actualitate La ce ajută asociaţiile studenţeşti?

La ce ajută asociaţiile studenţeşti?

-

Asociaţiile studenţeşti au deseori un cuvânt de spus în viaţa universitară.  
Mihaela B., de 21 de ani: „Dacă facultatea ta are o asociaţie serioasă, te poţi implica în proiecte, poţi face traininguri, iar astea dau bine la CV“.
Andrei S., de 20 de ani: „Habar nu am la ce ajută. Nu m-am gândit niciodată să devin membru al vreunei asociaţii studenţeşti“.
Marius S., de 22 de ani: „Am avut tangenţă cu o asociaţie a facultăţii mele, care are nişte preşedinţi ce lasă de dorit. Cei care sunt în fruntea acestor organizaţii ar trebui să schimbe ceva“.
Alin P., de 19 ani: „Mi se pare OK să te poţi înscrie într-o asociaţie. Cunoşti oameni noi, îţi faci prieteni. E recomandabil, mai ales pentru bobocii intraţi într-un mediu necunoscut lor“.
Ioana P., de 20 de ani: „Nu văd un mare ajutor în asociaţiile studenţeşti. Dacă eşti bun în ceea ce faci, reuşeşti şi fără o asociaţie. Trebuie doar să te remarci. Dar pentru asta e nevoie de  muncă în plus“.
Maria D., de 21 de ani: „În prezent, fac parte dintr-o asociaţie. Nu pot să zic că îmi oferă cine ştie ce beneficii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

3 COMENTARII

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...

Gospodărie în flăcări la Săcelu

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină miercuri dimineață pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o...