Acasă Actualitate La ce ajută asociaţiile studenţeşti?

La ce ajută asociaţiile studenţeşti?

-

Asociaţiile studenţeşti au deseori un cuvânt de spus în viaţa universitară.  
Mihaela B., de 21 de ani: „Dacă facultatea ta are o asociaţie serioasă, te poţi implica în proiecte, poţi face traininguri, iar astea dau bine la CV“.
Andrei S., de 20 de ani: „Habar nu am la ce ajută. Nu m-am gândit niciodată să devin membru al vreunei asociaţii studenţeşti“.
Marius S., de 22 de ani: „Am avut tangenţă cu o asociaţie a facultăţii mele, care are nişte preşedinţi ce lasă de dorit. Cei care sunt în fruntea acestor organizaţii ar trebui să schimbe ceva“.
Alin P., de 19 ani: „Mi se pare OK să te poţi înscrie într-o asociaţie. Cunoşti oameni noi, îţi faci prieteni. E recomandabil, mai ales pentru bobocii intraţi într-un mediu necunoscut lor“.
Ioana P., de 20 de ani: „Nu văd un mare ajutor în asociaţiile studenţeşti. Dacă eşti bun în ceea ce faci, reuşeşti şi fără o asociaţie. Trebuie doar să te remarci. Dar pentru asta e nevoie de  muncă în plus“.
Maria D., de 21 de ani: „În prezent, fac parte dintr-o asociaţie. Nu pot să zic că îmi oferă cine ştie ce beneficii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

3 COMENTARII

Pakistan a transformat toate vagoanele de la clasele business în secţii de carantină

Căile ferate naţionale din Pakistan au transformat toate vagoanele de la clasele business ale trenurilor în secţii mobile de carantină pentru pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19.