Acasă Actualitate La ce ajută asociaţiile studenţeşti?

La ce ajută asociaţiile studenţeşti?

-

Asociaţiile studenţeşti au deseori un cuvânt de spus în viaţa universitară.  
Mihaela B., de 21 de ani: „Dacă facultatea ta are o asociaţie serioasă, te poţi implica în proiecte, poţi face traininguri, iar astea dau bine la CV“.
Andrei S., de 20 de ani: „Habar nu am la ce ajută. Nu m-am gândit niciodată să devin membru al vreunei asociaţii studenţeşti“.
Marius S., de 22 de ani: „Am avut tangenţă cu o asociaţie a facultăţii mele, care are nişte preşedinţi ce lasă de dorit. Cei care sunt în fruntea acestor organizaţii ar trebui să schimbe ceva“.
Alin P., de 19 ani: „Mi se pare OK să te poţi înscrie într-o asociaţie. Cunoşti oameni noi, îţi faci prieteni. E recomandabil, mai ales pentru bobocii intraţi într-un mediu necunoscut lor“.
Ioana P., de 20 de ani: „Nu văd un mare ajutor în asociaţiile studenţeşti. Dacă eşti bun în ceea ce faci, reuşeşti şi fără o asociaţie. Trebuie doar să te remarci. Dar pentru asta e nevoie de  muncă în plus“.
Maria D., de 21 de ani: „În prezent, fac parte dintr-o asociaţie. Nu pot să zic că îmi oferă cine ştie ce beneficii“.

Anca UNGURENUŞ
Anca UNGURENUŞ
A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.

3 COMENTARII

Comments are closed.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.