27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul din Slatina spune că Bercea Mondial a înjunghiat un consilier judeţean în urmă cu doi ani

Primarul din Slatina spune că Bercea Mondial a înjunghiat un consilier judeţean în urmă cu doi ani

Primarul din Slatina, Darius Vâlcov, a declarat pentru Realitatea Tv că unul dintre consilierii judeţeni din Olt, Valeriu Matei, a fost înjunghiat de interlopul Bercea Mondial în urmă cu doi ani, însă imaginile de pe camerele care au surprins incidentul au dispărut între timp.
"Am văzut cum Bercea l-a înjunghiat şi pe consilierul Matei, imaginile au dispărut între timp", a declarat Vâlcov. Acesta a mai afirmat că imaginile nu ar mai ajuns niciodată la anchetatori.
Potrivit postului menţionat, citat şi de NewsIn, incidentul s-a petrecut în urmă cu doi ani, când consilierul judeţean Valeriu Matei a fost înjunghiat în faţa casei lui Bercea. Apoi, fiii interlopului s-au năpustit cu maşina peste un prieten al consilierului, care încearcă să fugă. Agresorii au fugit apoi cu maşina, iar consilierul şi prietenul său au fost duşi la spital.
În acest dosar, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a decis scoaterea de sub urmărirea penală a lui Bercea şi a copiilor lui, iar victimele şi-au retras plângerile.
Curtea de Apel Craiova judecă, astăzi, recursul depus de Sandu Anghel, poreclit Bercea Mondial, la măsura arestării preventive pentru tentativă de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU