30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Răzvan Lucescu, nemulţumit după meciul cu Cipru

Fotbal: Răzvan Lucescu, nemulţumit după meciul cu Cipru

Selecţionerul Răzvan Lucescu s-a declarat nemulţumit la finalul meciului câştigat de naţionala României, miercuri, cu 6-5, după loviturile de departajare, în faţa Ciprului, rezultat în urma căruia prima reprezentativă a ocupat locul 3 la Cyprus Cup, însă a precizat că turneul din Cipru a fost util.
"Pe un joc bun şi după atâtea şi atâtea ocazii, să primeşti gol … sigur că nu sunt mulţumit. Îmi pare rău de Grigore (n.r. – Dragoş Grigore), pentru că făcuse un meci perfect. Grigore a făcut un meci foarte bun, are calităţi extraordinare, probabil a fost un moment de lejeritate. A contat lipsa de experienţă. A fost un turneu util, care este imposibil să nu lase amprente asupra tinerilor, este imposibil să nu se ducă cu determinare la echipele de club şi să-i împingă către performanţă", a declarat Lucescu după meci, citat de mediafax.ro.
Echipa naţională a României a învins, miercuri seara, la Paralimni, reprezentativa ţării gazdă, Cipru, cu scorul de 6-5 (0-0, 1-1), după lovituri de departajare, în finala mică a turneului internaţional Cyprus Cup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU