9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Fotbal: Cazurile Găman şi Bărboianu, din nou amânate

Fotbal: Cazurile Găman şi Bărboianu, din nou amânate

 Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF a amânat pentru 15 februarie luarea unei decizii in cazul litigiului dintre Universitatea Craiova şi jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu care solicita sa devina liberi de contract.

Comisia i-a audiat in aceasta seara pe cei doi dar si pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

La iesirea de la LPF, Mititelu i-a acuzat pe membrii comisiei ca sunt de partea celor doi jucatori:

"M-am enervat! Simt că judecata e o scenă. Membrii comisiei au fost avocaţii lui Găman. Jucătorii au refuzat să jure pe Biblie pentru că au spus că nu au treabă cu aşa ceva. Voi face plângeri penale la Parchet şi DIICOT pentru că e un prejudiciu real de patru milioane de euro. Bărboianu şi Găman sunt nişte sclavi în momentul de faţă. Şi-au bătut joc de mine după ce i-am crescut. Bărboianu parcă era un drogat.
S-a amânat, următorul termen va fi pe 15. Mă uitam la băieţi, nici nu aveau tupeul să se uite în ochii mei când declarau. Dacă i-aţi fi văzut când vorbeau cu un nod în gât, mi-era şi milă de ei. Nici măcar nu conştientizează ce pierd acum când nu se antrenează cu echipa. Îi aştept la antrenamente, n-am nimic cu ei. Găman, în loc să fie la naţională şi să fie pe teren cu Ucraina, ne certăm pe la comisii", a spus Mititelu pentru prosport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII