16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: A patra ediţie a campaniei "Un mărţişor de suflet" se deschide mâine

Craiova: A patra ediţie a campaniei „Un mărţişor de suflet” se deschide mâine

Penitenciarul de Minori şi Tineri (PMT) Craiova în colaborare cu Fundaţia „Cuvântul care zideşte” organizează miercuri, începând cu ora 12.00, la sediul Arhiepiscopiei din Craiova, festivitatea oficială de deschidere a celei de-a patra ediţii a campaniei „Un mărţişor de suflet”.
La evenimentul care se va desfăşura sub înaltul patronaj al Înalt Preasfinţitului Părinte dr Irineu vor participa lucrători ai PMT Craiova, membri ai Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”, profesori de religie din instituţiile de învăţământ din judeţul Dolj, precum şi un grup de trei tineri dintre cei opt care lucrează în cadrul atelierului ocupaţional pentru confecţionarea mărţişoarelor. Campania umanitară de strângere de fonduri pentru persoanele cu nevoi speciale se va derula în perioada 9 februarie – 7 martie.
Menţinând tradiţia campaniilor trecute, sumele obţinute prin valorificarea mărţişoarelor vor fi destinate pentru sprijinul unei tinere cu afecţiuni medicale grave, în vârstă de 19 ani din Craiova, caz identificat de membrii fundaţiei.
În cadrul aceluiaşi eveniment va fi vernisată o nouă expoziţie cu lucrări de pictură realizate în atelierul de pictură din PMT Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS