19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndrei Iordache, şef la DSP Olt

Andrei Iordache, şef la DSP Olt

Andrei Iordache a preluat de ieri ştafeta pentru conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt. În ianuarie, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a organizat proba scrisă pentru examenul de director al DSP Olt. La concursul care a avut loc în perioada 19 – 21 ianuarie s-au înscris doctorii Andrei Iordache şi Ramona Lesnic.
Iordache a ieşit câştigător. Ordinul de numire în funcţie a întârziat însă să apară, astfel că de la finalizarea concursului şi până la sosirea lui în judeţ au trecut mai multe zile. „Ordinul a venit pe 4 februarie. Şi vineri am fost pe la sediul Direcţiei, însă azi (luni -n.r.) am luat totul în primire. Am avut program normal“, a declarat noul manager al DSP Olt.
Instituţia şi-a stabilit managerul abia după cel de-al doilea concurs organizat de ANFP. În luna octombrie a anului trecut, ANFP a mai organizat un concurs pentru şefia DSP Olt. Atunci au candidat Iordache şi Adela Bobeş, director interimar al instituţiei. Pentru că a obţinut punctaj mai mic la proba scrisă, Bobeş a făcut contestaţie. După soluţionare, ambii candidaţi aveau punctaj egal. Trebuia apoi să se desfăşoare interviul, însă concursul nu s-a mai ţinut, fiind anulat.
„Astăzi (ieri – n.r.) am predat ştafeta noului manager. Îl voi ajuta cât o să pot“, a declarat Adela Bobeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS