13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi dintre electricienii de la Uricani au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon

Doi dintre electricienii de la Uricani au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon

Doi dintre electricienii de la mina Uricani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, au stabilit legiştii în urma necropsiei. După cum informează NewsIn, un al treilea lucrător, deşi prezenta urme de intoxicaţie, a fost ucis de suflul exploziei petrecute în subteran sâmbătă după-amiază, el prezentând mai multe traumatisme. Medicii legişti din Hunedoara urmează să efectueze şi necropsia celorlalţi doi electricieni morţi la mina Uricani.
O explozie s-a produs sâmbătă după-amiaza în subteranul minei Uricani, în urma căreia cinci persoane – un inginer şi patru electricieni – şi-au pierdut viaţa. Echipa de lucrători efectuase cu puţin timp înainte de explozie revizia tehnică la o staţie de transformare din subteran. Echipele de salvare au reuşit în cursul nopţii să-i scoată la suprafaţă pe lucrătorii decedaţi. În cursul acestei operaţiuni, în subteranul minei s-a mai produs o explozie, însă niciunul dintre salvatori nu a avut de suferit.
Minerii decedaţi în acest accident vor fi înmormântaţi mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS