14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate55 de trenuri au avut întârzieri, iar alte 16 au fost anulate din cauza furturilor de cablu

55 de trenuri au avut întârzieri, iar alte 16 au fost anulate din cauza furturilor de cablu

CFR SA a anunţat că circulaţia trenurilor între staţiile Bucureşti Nord şi Pajura a fost reluată în condiţii normale de trafic, iar 55 de trenuri au înregistrat întârzeri de până la 40 de minute, iar alte 16 au fost anulate din cauza furtului de cablu, informează NewsIn.
Astfel, în intervalul orar 02.30-14.35, 55 de trenuri au înregistrat, în medie, întârzieri de 39 minute/tren la sosire sau îndrumare în/din Gara de Nord, iar 16 garnituri de călători au fost anulate. Călătorii afectaţi de aceste anulări au fost direcţionaţi la trenurile următoare aflate în circulaţie. În această dimineaţă, trenurile care aveau ca staţie de plecare sau punct final de călătorie Gara de Nord au înregistrat întârzieri deoarece, în cursul nopţii de duminică spre luni, persoane necunoscute au tăiat opt cabluri de la instalaţiile de semnalizare şi au furat aproximativ 20 metri de cablu, de pe secţia Bucureşti Nord şi Pajura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS