20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParchetul face verificări în cazul morţii Lianei Dumitrescu

Parchetul face verificări în cazul morţii Lianei Dumitrescu

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor face verificări în cazul morţii Lianei Dumitrescu, după ce părinţii acesteia au făcut plângere penală împotriva medicilor de la Spitalul Elias, acuzându-i că ar fi refuzat externarea pacientei, pentru a putea fi dusă la tratament în străinătate.
Plângerea a fost înregistrată la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire Penală şi Criminalistică -, deşi competenţa teritorială ar fi revenit Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.
PICCJ a decis să facă cercetările în acest caz. Pe de altă parte, Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 va dispune expertiza medico-legală, rezultatul urmând să fie trimis procurorilor Parchetului instanţei supreme.
Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat că, având în vedere evoluţia fulminantă a bolii de care suferea Liana Dumitrescu şi pentru că familia a lansat acuzaţii la adresa personalului medical, va face o notă către Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, în vederea efectuării expertizei medico-legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU