18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCel puţin şase străini se află pe lista victimelor atentatului de la Moscova

Cel puţin şase străini se află pe lista victimelor atentatului de la Moscova

Cel puţin şase străini, printre care doi britanici şi un german, se află pe lista cu cele 25 de victime identificate ale atentatului de la Moscova, dată publicităţii marţi de site-ul domoded24.com. Site-ul, deschis pentru a coordona toate informaţiile în legătură cu atacul, identifică victimele drept cetăţenii britanici Cousland Gordon Campbell şi Kirill Burdashev şi germanul Minderop Hendrick. Ceilalţi trei străini sunt cetăţeni din Kîrgîzstan, Tadjikistan şi Uzbekistan.
Un purtător de cuvânt al Departamentului Sănătăţii din Moscova a precizat că 87 de persoane erau internate în continuare marţi dimineaţă, dintre care opt străini.
Un purtător de cuvânt al poliţiei criminalistice a spus că 18 cadavre au fost identificate până în prezent, însă cotidianul rus de mare tiraj Komsomolskaia Pravda a anunţat că 25 de morţi au fost identificaţi.
Potrivit rapoartelor preliminare, un kamikaze s-a aruncat în aer luni după-amiază, în sala de aşteptare pentru sosiri internaţionale, provocând moartea a cel puţin 35 de persoane şi rănirea altor 180, dintre care 48 grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS