22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmii doljeni sărbătoersc Ziua Unirii Principatelor

Jandarmii doljeni sărbătoersc Ziua Unirii Principatelor

Luni, 24 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj se vor organiza şi desfăşura o serie de activităţi cultural-educative cu prilejul sărbătoririi a 152 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.
Astfel, în Sala Tradiţiilor a I.J.J. Dolj va avea loc o expoziţie de carte şi fotografii, iar în amfiteatrul unităţii, în prezenţa cadrelor militare şi a personalului civil, va fi prezentat un scurt istoric privind însemnătatea Zilei de 24 Ianuarie.
La activităţile ce se vor desfăşura luni în Piaţa Al. I. Cuza din Craiova, o delegaţie de militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj va participa, alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale, la ceremonialul militar şi religios consacrat Zilei Unirii Principatelor, ocazie cu care vor fi depuse buchete de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Pe timpul desfăşurării manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Craiova şi Primăria Municipiului Băileşti cu prilejul sărbătoririi a 152 de ani de la Unirea Principatelor, aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj împreună cu cadre ale Poliţiei Municipiului Craiova, Poliţiei Municipiului Băileşti, Poliţiei Comunitare şi ISU Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru ca aceste activităţi să se desfăşoare fără incidente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS