27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Suspecţi de furturi din buzunare, prinşi

Craiova: Suspecţi de furturi din buzunare, prinşi

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Investigaţii Criminale au fost sesizaţi ieri prin SNUAU 112 de A. Mariana, de 68 de ani, din localitate cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe stradă, persoane necunoscute i-au sustras din buzunar un portmoneu în care se afla suma de 570 de lei şi acte de identitate.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările şi la scurt timp i-au identificat pe M.D., de 12 ani, şi M.V., de 13 ani, ambii din Craiova. Astfel, poliţiştii au recuperat şi restituit părţii vătămate prejudiciul cauzat de cei doi suspecţi. În continuarea cercetărilor efectuate la sediul poliţiei a reieşit faptul că M.V. în data de 17 ianuarie i-a sustras lui W. Kurt, de 42 de ani, cetăţean austriac, cu domiciliul în oraşul Spilberg, un portmoneu cu acte de identitate şi suma de 200 de euro. În aceeaşi dată, cei doi minori i-au sustras Mariei P., de 21 de ani, din Craiova, portmoneul în care avea suma de 800 de euro şi 200 de lei, prejudiciul total cauzat fiind de 3500 de lei.
Pe numele minorilor au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII