20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR Călători vrea să contracteze un credit de 44,77 milioane lei

CFR Călători vrea să contracteze un credit de 44,77 milioane lei

CFR Călători va organiza în 1 februarie o negociere pentru acordarea unui credit bancar în valoare de 44.775.150 lei. Potrivit NewsIn, suma comisionului pentru evaluarea financiară în vederea obţinerii creditului este de 3,77 milioane lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut. Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 12  luni începând de la data atribuirii.
Ofertanţilor li se solicită o garanţia de participare în cuantum de 37.700 lei şi autorizaţie de funcţionare emisă de catre BNR, în copie şi un acord de confidenţialitate al instituţiei de credit asupra informaţiilor, datelor despre care se ia la cunostiinţă în procesul de calificare şi negociere a ofertei. CFR Călători şi-a propus pentru acest an să ajungă la un echilibru financiar, veniturile totale estimate ridicându-se la  2,28 miliarde lei, potrivit unui proiect de buget al companiei.
Totodată, cheltuielile totale sunt estimate în acest an tot la 2,28 miliarde lei, dintre care cheltuielile cu salariile pentru cei 15.028 de angajaţi sunt de 460,01 milioane lei, iar cheltuielile cu asigurările şi protecţia socială se ridică la 143,65 milioane lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS