19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNati Meir a suferit un atac cerebral

Nati Meir a suferit un atac cerebral

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale, Nati Meir a suferit marţi dimineaţa un atac cerebral, el fiind transportat de urgenţă cu o ambulanţă de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, unde era încarcerat, la Spitalul Penitenciar Poarta Albă. Duminică fostul deputat PRM a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, comisar Safta Trincu, deţinutul a acuzat probleme de sănătate, de natură cardiacă, încă de duminică.
Nati Meir este cercetat în stare de arest într-un dosar de trafic de influenţă, fiind acuzat că a pretins bani de la o persoană care se afla în detenţie la Galaţi, pentru a determina judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să revoce măsura arestării preventive a denunţătoarei. Fostul deputat PRM Nati Meir a fost arestat preventiv pe 28 aprilie 2010, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență în formă simplă, respectiv trafic de influență în formă continuată, fapte pedepsite cu închisoarea de la doi la zece ani. În luna octombrie a anului trecut, Nati Meir a încercat să se sinucidă în Penitenciarul Galaţi, însă a fost descoperit la timp de gardieni, aşa că încercarea a eşuat.
Tot în Penitenciarul Galaţi, se află în arest preventiv, din luna aprilie 2010, şi Or Meir, de 19 ani, fiul lui Nati Meir, acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la cumpărare de influenţă, ambele în formă continuată.
Pe 22 aprilie 2010, tânărul a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea suma de 20.000 de euro. A doua zi, pe 23 aprilie 2010, el a fost prezentat Tribunalului Galați și arestat preventiv sub acuzațiile de complicitate la trafic de influență și complicitate la cumpărare de influență, ambele în formă continuată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS