9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRazie în judeţul Dolj

Razie în judeţul Dolj

După acţiunea Poliţiei Rutiere, organizată vineri dimineaţă în trafic, vineri seară, sute de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, dar şi aproape 70 de jandarmi au fost scoşi pe străzi pentru a organiza o razie de proporţii.
Au fost constatate 11 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi 287 de abateri contravenţionale. Poliţiştii şi jandarmii au aplicat sancţiuni în valoare totală de 44.043 de lei, au reţinut zece permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.
IPJ Dolj i-a dat ca exemplu pe Vartiler Nicolae, de 23 de ani, din comuna Lipovu, care a fost depistat în timp ce conducea un VW pe DJ 561 F, deşi nu avea permis pentru nici o categorie de autovehicule. Tot fără permis, la volanul unui BMW, a fost prins, la Calafat, Ionuţ Comisu, de 21 de ani, din localitatea Motru – Gorj. Alţi doi doljeni s-au ales cu dosare penale şi cu permisele suspendate după ce au fost prinşi băuţi la volan. Este vorba despre George Zăvăleanu, de 33 de ani, din Bechet, care conducea un Ford Escort având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi de Ionuţ Ursu, de 28 de ani, tot din Bechet, prins în timp ce conducea un Seat, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS