22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mutu a refuzat să se antreneze după ce a aflat că Fiorentina nu îl lasă să plece liber de contract

Fotbal: Mutu a refuzat să se antreneze după ce a aflat că Fiorentina nu îl lasă să plece liber de contract

Fostul impresar Ioan Becali a declarat că atacantul Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de ieri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.
"Mutu trebuia să joace mâine (astăzi – n.r.) titular, era convocat, trebuia să înceapă antrenamentul. Eu eram în discuţii cu preşedintele şi cu tot staful care conduce aceast club. După ce conducerea mi-a spus de zece zile că Mutu va fi liber şi să-i caut echipă, ei vin şi spun că pentru Italia nu se poate vorbi de libertate totală a lui Mutu. Când eu i-am spus băiatului despre ce e vorba, eu având nişte oferte de aici din campionatul italian, Mutu s-a supărat, se simţea şi rău, aproape că a vomitat când a auzit – mai ales când eu eram în nişte discuţii avansate cu o echipă – şi a plecat acasă", a spus Becali aseară la Gsp TV.
Becali a a precizat că îi găsise lui Mutu o echipă care îi îndeplinea cerinţele, presa italiană a speculând că este vorba este vorba de Cesena, locul 17 în Serie A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU