21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE- Jucătorii Găman, Bărboianu şi Ologu, audiaţi la DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova

UPDATE- Jucătorii Găman, Bărboianu şi Ologu, audiaţi la DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova

Foştii jucători ai Universităţi Craiova Valerică Găman, Ştefan Bărboianu şi Marius Ologu au fost audiaţi, vineri dimineaţă, la sediul DNA pentru a fi audiaţi de procurorii anticorupţie în dosarul excluderii Universităţii Craiova. Cei trei au părăsit sediul DNA după o oră şi jumătate, afirmând că au fost întrebaţi de procurorii anticorupţie despre excluderea grupării oltene de către FRF.

"Ne-au întrebat despre dezafilierea Craiovei. Am spus ce ştie toată lumea", a spus Găman la ieşirea de la DNA.

"Am dat declaraţii în legătură cu dezafilierea Craiovei, atâta tot. Nu putem să spunem la presă ce am vorbit acolo", a precizat, la rândul său, Bărboianu.

Întrebat dacă vor mai fi chemţi de procurori, Bărboianu a răspus: "Nu cred, nu ştiu".

Şi portarul Silviu Lung junior a ajuns, vineri, la DNA, la aproximativ o jumătate de oră după foştii săi colegi. "Nu m-au întrebat nimic interesant. Chestii legate de Craiova. Le-am spus ce trebuia să le spun, adevărul. Nu cred că mai vin pe aici. Nu am avut emoţii,. Principalul subiect a fost legat de dezafiliere, nimic interesant. Ne-au întrebat cum am plecat şi le-am spus. Nu mă aşteptam să ajung la DNA, dar am ajuns. Am dat declaraţie şi am plecat", a spus Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS