19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ionuţ Badea susţine că Pandurii ar fi meritat un egal cu Timişoara

Fotbal: Ionuţ Badea susţine că Pandurii ar fi meritat un egal cu Timişoara

Tehnicianul Ionuţ Badea a declarat, duminică seară, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul de pe teren propriu cu FC Timişoara, că formaţia Pandurii Târgu Jiu ar fi meritat să obţină măcar o remiză.
"La cum s-au derulat lucrurile pe teren astăzi nu cred că meritam să pierdem. Pentru că băieţii au dat tot ce au putut pe teren. Măcar un egal cred că am fi meritat la acest meci. Din păcate nu am reuşit să înscriem şi să câştigăm un meci pe care l-am avut la îndemână în multe momente. Nu mă pot pronunţa dacă a fost penalti la faza lui Băcilă, las pe alţii să se pronunţe. Probabil dacă o să văd faza o să pot să-mi spun punctul de vedere. Cum la fel nici la faza golului marcat de FC Timişoara nu mi s-a părut a fi fost fault", a spus Badea, citat de mediafax.ro.
FC Timişoara a învins, duminică, în deplasare, formaţia Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a IX-a Ligii I. Golul a fost marcat în minutul 41, când Tameş a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Scutaru a recentrat de pe stânga, iar Axente a marcat cu o lovitură de cap.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS