28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: A treia etapă de distribuire a alimentelor gratuite

Craiova: A treia etapă de distribuire a alimentelor gratuite

În perioada 27 septembrie – 1 octombrie continuă distribuirea de făină, mălai, paste făinoase, biscuiţi – pentru familiile şi persoanele singure beneficiare de venit minim garantat şi pensionari cu pensii, sau după caz, cu pensii cumulate, sub 400 lei/lună, care nu şi-au ridicat drepturile în prima etapă de distribuire.
Cantitatea de alimente de care va beneficia fiecare persoană este de 14 kg făină, 7 kg mălai, 8 pachete paste făinoase, 13 pachete biscuiţi.
Distribuirea  se va face de către Primăria Municipiului Craiova, de luni până vineri, între orele 8.30 – 15.30, de la depozitele organizate în incinta Regiei Autonome de Transport Craiova – Secţia 2 Depou Tramvaie din B-dul.Dacia nr.3-5.       
La ridicare, titularul drepturilor prevăzute de H.G.nr.600/2009 trebuie să se prezinte cu: BI/CI  în original; cupon de pensie din ultima lună de plată-pentru pensionari.
În situaţia în care titularul este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica drepturile, alimentele se vor elibera pe bază de:
împuternicire sau, după caz, declaraţie-formulare tipizate ce vor fi asigurate de către instituţie; BI/CI titular şi persoana împuternicită/reprezentant legal/curator – original şi copie; cupon de pensie din ultima lună de plată – pentru pensionari-original şi copie;
procură notarială – pentru beneficiarii de ajutor social care nu sunt deplasabili- original şi copie.
Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de prevederile HG nr.600/2009 transmise de către Consiliul Judeţean Dolj se poate face la sediul Primăriei Municipiului Craiova din B-dul.Oltenia bl.65A1 precum şi la locul de distribuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS