20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Razii în trafic

Craiova: Razii în trafic

Poliţiştii de la Rutieră au organizat ieri două acţiuni în trafic, una pe linia transportului rutier de persoane şi alta pentru depistarea celor care fac transport ilegal de persoane, controale încheiate cu peste 100 de amenzi şi trei dosare penale. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri, între orele 8.00 şi 20.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au controlat în trafic 157 de autovehicule, fiind constatate trei fapte de natură penală şi 85 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 12.100 de lei.
Tot ieri, agenţii Biroului Rutier în colaborare cu inspectori RAR au organizat în trafic, în Craiova, o amplă acţiune pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care efectuează transport ilegal de persoane. În urma acţiunii a fost întocmit un dosar de cercetare penală şi au fost constatate 72 de abateri contravenţionale, pentru care oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 7.620 de lei.
De asemenea, între 2 şi 8 septembrie, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au ieşit zilnic în trafic pentru a fluidiza traficul, fiind vizaţi în principal şoferii care opresc sau staţionează neregulamentare pe străzile din oraş. În total, au fost constatate 65 de contravenţii, dintre care 59 de opriri şi staţionări neregulamentare, fiind ridicate tot atâtea autovehicule. Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de 7.200 de lei, au reţinut două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII