11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Fotbal: Porumboiu va da în judecată cotidianul spaniol Marca

Fotbal: Porumboiu va da în judecată cotidianul spaniol Marca

Patronul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că va da în judecată cotidianul Marca, după ce ziarul spaniol a publicat un top al finanţatorilor de cluburi implicaţi în scandaluri ce le-au afectat imaginea, în care fostul arbitru este trecut pe locul 0.
"Am văzut că sunt şi într-o suită deosebită în ziarul Marca, mi-am contactat avocaţii şi vom cere daune faţă de minciunile publicate. Invit toată presa să vadă în ce condiţii stă Lopez Caro la Vaslui. I-am dat tot ce a cerut şi el se prezintă în presa spaniolă ca o victimă. Când vine un străin în România i se pare extraordinar să facă ceva pe şapca noastră. El e antrenor la Vaslui şi când va pleca de aici va plăti el milionul. Au apărut în ziarul As date din contract, dezvăluite de avocatul lui Caro", a declarat Porumboiu pentru sport.ro.
Ziariştii de la Marca au realizat un top al preşedinţilor sau patronilor de club implicaţi în diferite scandaluri care le-au adus serioase lovituri de imagine. Porumboiu este clasat pe locul 0 în topul initulat "De la cer.. la infern", fiind acuzat că îl hărţuieşte profesional pe Caro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU