22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArest prelungit în dosarul „Ketamina“

Arest prelungit în dosarul „Ketamina“

Cele 29 de persoane arestate săptămâna trecută, în judeţul Hunedoara, pentru trafic şi consum de ketamină, vor rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile declarate de inculpaţi la măsura arestării decisă de Tribunalul Hunedoara.
„În dosarul cunoscut opiniei publice ca dosarul «Ketamina», Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile declarate de cei 29 de inculpaţi împotriva încheierii Tribunalului Hunedoara din 24.08.2010, prin care au fost admise propunerile de arestare preventivă pentru 29 de zile a inculpaţilor, formulate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara. Inculpaţii sunt acuzaţi de DIICOT de săvârşirea unor infracţiuni legate de traficul unor droguri de risc – ketamină“, a declarat ieri, Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
De asemenea, Curtea de Apel Alba Iulia a respins şi recursul formulat de DIICOT în această cauză. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, inculpaţii urmând să fie cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.
29 de persoane, printre care şi fiica primarului din Haţeg, au fost reţinute şi apoi arestate preventiv săptămâna trecută, în urma a 35 de percheziţii domiciliare care au fost efectuate în judeţele Hunedoara, Olt şi în municipiul Drobeta Turnu Severin. Printre cei arestaţi se află şi fiica primarului din Haţeg Nicolae Timiş (PNL), Oana Timiş, şi un poliţist comunitar din Petroşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU