26.4 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu luat foc miriştile în Mehedinţi

Au luat foc miriştile în Mehedinţi

Pompierii mehedinţeni au avut ieri o zi de "foc". Încă de la orele dimineţii, Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu  două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă, 1 ofiţer şi 7 subofiţeri, în cooperare cu SVSU al comunei Punghina cu 4  membri coordonaţi de către viceprimar, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, în localitatea Recea. Au ars circa 10 ha vegetaţie uscată. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis folosit în spaţii deschise.  
La prânz, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie, un ofiţer şi 8 subofiţeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în comuna Hinova. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, cu pericol de propagare la casele de locuit. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars circa 700 mp vegetaţie uscată şi un gard construit din scândură pe o suprafaţă de 10 ml. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis folosit în spaţii deschise pentru igienizare.  
Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un ofiţer şi 8 subofiţeri, în cooperare cu SVSU al comunei Vînjuleţ şi 6 voluntari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată . La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă cu pericol de propagare la casele de locuit. Au ars 15 ha vegetaţie uscată. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost  focul deschis folosit în spaţii deschise pentru igienizare.
Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 8 subofiţeri, alături de SVSU al localităţii Jiana cu 5 voluntari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată în sat Cioroboreni. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă cu pericol de propagare la casele de locuit. Au ars 5 ha vegetaţie uscată. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis folosit în spaţii deschise pentru igienizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS