26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul care a accidentat patru persoane la raliul din Caransebeş, reţinut

Tânărul care a accidentat patru persoane la raliul din Caransebeş, reţinut

Cristian Ungur, de 25 ani, cel care a spulberat cu maşina patru oameni, la o competitie de motociclism în Caransebeş, a fost reţinut duminică seară pentru 24 de ore. Astăzi, fiul lui Ioan Ungur, cunoscut medic din Caransebeş şi fost lider local al PD-L, urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru vătămare corporală din culpă, ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea liniştii publice, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.  Tânărul a refuzat să facă orice declaraţii presei.
Luni sunt aşteptate şi rezultatele probelor de sânge, pentru a se stabili dacă tânărul teribilist a băut sau a consumat droguri.
Accidentul petrecut duminică pe pista aeroportului din Caransebeş pare desprins dintr-un film de groază. Şoferul venea pe contrasens, deşi nu avea ce căuta pe pista pe care se desfăşura concursul de motociclism. Maşina a trecut printr-un grup de juniori care se pregătea de start şi a lovit patru oameni cu aproape 100 de kilometri la oră. Şoferul a fugit apoi de la aeroport, iar un grup de motociclişti, dar şi câţiva şoferi, au plecat în urmărirea lui. Cursa s-a oprit la sediul Poliţiei. Reprezentanţii Federaţiei de motociclism spun că şoferul râdea după accident. În cele din urmă, tânărul a fost dus la poliţia din Caransebeş pentru audieri şi, pentru că a refuzat să facă testul cu etilotestul, a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.
Printre cei patru răniţi se află şi Cătălin Cazacu, campion al României la motociclism. El spune că practică acest sport de 15 ani, dar nu a mai trecut prin aşa emoţii la o cursă.
În prezent o persoană se mai află internată în spitalul din Caransebeş, iar o altă victimă a fost dusă la spitalul din Timşoara, fiind oraşul său de reşedinţă. Victima internată la Caransebeş are un traumatism abdominal şi nazal, dar e stabilă şi nu dezvoltă semne de traumatisme viscerale abdominale. Pacientul care a plecat la Timişoara are o fractură de gambă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU