19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Victoria Brănești – Universitatea Craiova 1-0

Fotbal: Victoria Brănești – Universitatea Craiova 1-0

Universitatea Craiova rămâne fără victorie și după etapa a 3-a a Ligii 1, pierzând cu 1-0 partida disputată vineri  seara  la Buzău, cu nou-promovata Victoria Brănești. Unicul gol al meciului a fost marcat de Simion, în minutul 67.

Știința a preferat în prima repriză  să acționeze mai mult pe contraatac, nereușind  să-și creeze ocazii clare de gol. Cel mai activ jucător al alb-albaștrilor în primele 45 de minute a fost Mihai Costea, care a încercat vigilența portarului Cernea cu mai multe șuturi, de remarcat fiind cel din minutul 11, din foarfecă, mingea trecând la câțiva centimetri de poarta gazdelor. În schimb, echipa antrenată de Ilie Stan l-a pus de câteva ori la grea încercare pe portarul Silviu Lung, care a avut cele mai mari emoții în minutul 36, la șutul lui Popa din lovitură liberă.

În repriza secundă, Știința a fost prezentă în atac doar în primele 20 minute, perioadă în care a și ratat o mare ocazie de gol prin Firțulescu, din postura de singur cu portarul, apoi nu i-a mai ieșit nimic. Brăneștiul lui Ilie Stan a încercat, ca și-n prima parte, să înscrie prin șuturi din afara careului, dar Lung a fost la post de fiecare dată. Până la urmă, gazdele au marcat la un corner, în minutul 67, când Simion s-a înălțat și a trimis cu capul în plasă. Universitatea nu a reușit să-și creeze decât o ocazie de a egala până la final, prin noul intrat Stoianof, care a trimis cu capul pe lângă bară, în minutul 90+3. La faza imediat următoare, Victoria Brănești putea duce scorul la 2-0, dar Prodan a trimis în bară.

Universitatea are un singur punct din 9 posibile și va juca în etapa următoare, a 4-a, pe stadionul Ion Oblemenco, împotriva formației FC Timișoara.

Iată formațiile care au jucat la Buzău:

Victoria Brăneşti: Cernea – Nicola, Marincău, Bar, Maghici – Nicoară, Olariu, Coman (min. 60 Coman), Popa – Oprea (min. 83 Iacob), Simion (min. 89 Novac). Antrenor: Ilie Stan.

Universitatea Craiova: Lung – Dănănae, Iliev, Găman, Ciucă – Prepeliță, Bărboianu, Dilevski (min 77 Stoianof), Gângioveanu (min. 62 Firțulescu) – M. Costea, Dina (min. 46 Al. Pițurcă). Antrenor: Aurică Țicleanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII