13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCRAIOVA: UN COPIL A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL DUPĂ CE A CĂZUT DINTR-UN ACCELERAT

CRAIOVA: UN COPIL A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL DUPĂ CE A CĂZUT DINTR-UN ACCELERAT

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut dintr-un tren în care se afla împreună cu tatăl şi mătuşa lui.

În urmă cu circa 30 de minute, în zona triajului din Craioviţa Nouă, lângă calea ferată a fost găsit un minor de 6 ani care prezenta mai multe leziuni.A fost preluat de un echipaj SMURD şi condus la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale. Se pare că starea minorului este gravă, din cauza multiplelor leziuni suferite la nivelul feţei şi capului.

Din primele cercetări, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au stabilit că băiatul era în Acceleratul 1823, care circulă pe relaţia Bucureşti – Cluj Napoca, împreună cu tatăl şi o mătuşă. Urmau să coboare toţi la Filiaşi, însă copilul se pare că a căzut din trenul aflat în plină viteză la puţin timp după ce garnitura a părăsit Gara Craiova.

Tatăl şi mătuşa au fost identificaţi şi urmează să fie audiaţi pentru a se stabili cum a căzut minorul din tren, în condiţiile în care ei trebuiau să-l supravegheze.

Vom reveni cu amănunte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII