16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn hoţ prins la combinatul ArcelorMittal a murit la poliţie în timp ce era amprentat

Un hoţ prins la combinatul ArcelorMittal a murit la poliţie în timp ce era amprentat

Un bărbat care furase mai multe piese metalice din combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi a fost prins, marţi seară, şi dus la o secţie de poliţie, unde i s-a făcut rău şi a murit în timp ce poliţiştii îi luau amprentele, transmite corespondentul NewsIn.

Hoţul, Gheorghe L., de 42 de ani, a fost prins, marţi, seară, la una dintre porţile de acces în combinatul gălăţean, în timp ce transporta mai multe piese metalice cu o autoutilitară. El nu a putut preciza care este provenienţa fierului, aşa că agenţii de pază de la poartă au chemat Poliţia.

Bărbatul a fost transportat la Secţia 4 de Poliţie, pentru cercetări. Acolo, poliţiştii au stabilit că el furase piesele metalice din incinta combinatului, aşa că au început să-l amprenteze şi să-l fotografieze, pentru a-i face dosar penal, moment în care bărbatului i s-a făcut rău şi a murit. "La ora 19.40, în momentul începerii procedurii de amprentare, numitului L. Gheorghe i s-a făcut rău, a căzut din picioare şi imediat poliţiştii au încercat să-i acorde primul ajutor, totodată sunând şi la 112, pentru a trimite un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, în vederea acordării asistenţei de specialitate. În zece minute, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a sosit la faţa locului, iar personalul de specialitate a efectuat manevre de resuscitare cardio-respiratorie timp de 30 de minute, dar fără rezultat, persoana în cauză decedând", a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, miercuri, printr-un comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII