20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă candidaturi depuse pentru şefia PNL Gorj

Două candidaturi depuse pentru şefia PNL Gorj

Încă un târgujian şi-a depus candidatura pentru şefia Organizaţiei PNL Gorj, fiind cel de-al doilea aspirant la postul de preşedinte, după ce Dian Popescu, actualul lider al PNL Târgu Jiu, a fost primul care a intrat în cursă.

Liberalii târgujieni au început să îşi trimită reprezentanţii în lupta pentru ciolan în organizaţia judeţeană a PNL Gorj. Ultimul care a intrat în cursa pentru funcţia de liberal-şef este Ion Navlea, consilier municipal la Primăria Târgu Jiu şi membru al Biroului Politic Judeţean interimar al PNL Gorj. Navlea şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Gorj şi va putea participa astfel la Conferinţa de alegeri din 4 septembrie. Potrivit Biroului de conducere al PNL Gorj, la depunerea candidaturii, Navlea a fost însoţit de preşedinţi ai organizaţiilor locale, consilieri judeţeni şi locali, primari şi susţinători din filiala judeţeană a PNL Gorj. Ion Navlea este unul dintre foştii locotenenţi ai lui Dan Ilie Morega, cel care şi-a dat demisia din PNL şi a ales să intre în rândul independenţilor, în urma unor neînţelegeri cu şefii partidului.

Dian Popescu vrea şi el

Tot pentru şefia PNL Gorj şi-a depus candidatura şi Dian Popescu, actualul preşedinte al PNL Târgu Jiu. Dian Popescu a fost iniţial unul dintre susţinătorii lui Dan Ilie Morega şi era considerat chiar mâna dreaptă a acestuia. La un moment dat, când a văzut că mentorul său pierde teren şi nu se mai bucură de susţinerea liderilor de la centru, Dian Popescu s-a distanţat de Morega şi a sărit în barca adversarilor. Şi-a anunţat şi candidatura la şefia organizaţiei judeţene, după ce fostul lider a plecat din partid. La rândul său, deputatul Morega a spus că va încerca să conducă filiala Gorj a PNL şi din afara partidului, astfel explicându-se şi candidatura lui Ion Navlea. Al treilea candidat ce ar putea intra oficial în cursa pentru postul de şef al PNL Gorj ar putea fi ales dintre Gheorghe Orzan şi Radu Angheloiu, însă cei doi nu s-au înţeles care dintre ei să candideze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS