25.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAntonescu: Am stabilit cu Ponta să ne întâlnim pentru a crea platforma unei guvernări de avarie

Antonescu: Am stabilit cu Ponta să ne întâlnim pentru a crea platforma unei guvernări de avarie

Crin Antonescu a declarat miercuri seară că a stabilit cu liderul PSD Victor Ponta nişte întâlniri cu scopul creării unei platforme pentru o "guvernare de avarie", opinând că liberalii şi social-democraţii trebuie să formeze o altă majoritate în Parlament care să schimbe actualul Guvern.

Antonescu a declarat la Antena 3 că atât PSD, cât şi PNL au ajuns la concluzia că trebuie să vină împreună cu o alternativă la actuala guvernare şi că fiecare dintre cele două partide nu mai trebuie să aibă ca prioritate "încasarea" de procente până la alegeri, ci înlăturarea Guvernului. "Eu cred că soluţii există şi că trebuie să le căutăm. De altfel, sper să nu fiu prea optimist dacă spun că am constatat şi într-o discuţie pe care am avut-o telefonic cu Victor Ponta şi în declaraţii pe care cei din PSD le-au dat. Am constatat că şi ei îşi pun problema că e cazul să facem şi să examinăm ce am putea face împreună acum. Că aşa, ce ne deosebeşte şi cum vom fi noi foarte tare unii de dreapta şi alţii de stânga în 2012 sau în 2020, asta e simplu şi ştim cu toţii şi e corect. Pentru mine e însă o realitate destul de dramatică: poate cineva să stea liniştit, chiar încasând procente electorale, până în 2012 cu ţara pe mâna unui asemenea Guvern şi unei asemenea puteri? Eu nu pot. Şi atunci ideea este când se poate face ceva cât de repede şi ce se poate face", a spus liderul liberal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII