20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Joi se întrerupe apa în Craiova

Joi se întrerupe apa în Craiova

Compania de Apă „Oltenia" va întrerupe alimentarea cu apă în municipiul Craiova după următorul program: joi, 1 iulie, între orele 8.00 – 24.00, se vor efectua lucrări de montare de vane şi debitmetre.

Se va întrerupe alimentarea cu apă în următoarele cartiere: Corniţoiu, George Enescu, Brazda lui Novac, Rovine, zona centrală a municipiului Craiova, inclusiv străzile Carol I şi Unirii, Calea Bucureşti, 1 Mai de la Ciupercă până în strada Tabaci, Siloz, Valea Roşie, Sărari.

Vineri, 2 iulie, între orele 00.00 – 8.00 se vor efectua lucrări de readucere la parametrii hidraulici iniţiali a reţelei de distribuţie a apei potabile în zonele în care s-au efectuat lucrările. În acest interval de timp se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în cartierele Bariera Vâlcii şi Gherceşti.

Cartierele în care nu se va întrerupe alimentarea cu apă sunt Craioviţa Nouă, Romaneşti, Veteranilor, 1 Mai – de la strada Tabaci până în Romaneşti, Popoveni, Făcăi, Cernele, Lascăr Catargiu, Mofleni, Plaiul Vulcăneşti, Lăpuş-Argeş, Şimnicul de Jos, Bordei, Platforma Industrială de Est, Fabrica de Avioane, Magazinul Metro, Parcul Industrial Craiova, Uzina Ford, strada Drumul Apelor şi aleile adiacente, Platforma Industrială de Vest.

Din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene, se va evita consumul de apă, până la limpezirea acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...