Acasă Actualitate Lukaşenko i-a cerut bani preşedintelui azer pentru a plăti datoria către Gazprom

Lukaşenko i-a cerut bani preşedintelui azer pentru a plăti datoria către Gazprom

-

Preşedintele azer Ilham Aliev a împrumutat Belarusului bani pentru a-şi reglementa datoria faţă de gigantul rus Gazprom, a declarat preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, într-un interviu pentru euronews, transmis sâmbătă, relatează RIA Novosti.

"I-am cerut (bani – n.r.) lui Ilham Aliev şi în 24 de ore sau chiar mai puţin mi-a împrumutat 200 de milioane de dolari. Din această sumă am plătit 187 de milioane Gazpromului", a afirmat Lukaşenko.

Belarusul, una dintre ţările pe unde tranzitează gazul rusesc destinat Europei, a anunţat miercuri că a plătit datoria de 187 de milioane de dolari către Gazprom. Lukaşenko a declarat că a cerut bani pentru un împrumut de la "prieteni".

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...