15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞedinţa Parlamentului pentru numirea noii conduceri a SRR şi SRTV este programată pe 29 iunie

Şedinţa Parlamentului pentru numirea noii conduceri a SRR şi SRTV este programată pe 29 iunie

Conducerea Parlamentului a decis ca şedinţa comună în care vor fi numite noile conduceri ale SRR şi SRTV să se desfăşoare marţea viitoare, termenul pentru depunerea candidaturilor expirând luni, la ora 14.00, a anunţat secretarul Camerei, Dumitru Pardău.  
Deputatul PDL a făcut public calendarul desemnării noilor consilii de administraţie ale SRR şi SRTV şi a preşedinţilor acestora. Astfel, depunerea candidaturilor va putea fi făcută până luni, 28 iunie, la ora 14.00, iar audierile vor avea loc în aceeaşi zi, la ora 16.00, după care vor fi întocmite rapoartele. Pe ordinea de zi a şedinţei plenului comun de marţi, 29 iunie, mai figurează şi numirea unui senator şi a unui deputat în Comisia de evaluare a activităţii Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. De asemenea, vor fi numiţi şi membrii pentru Consiliul Fiscal, comisiile de buget urmând a se întruni în şedinţă comună luni, la ora 16.00, pentru audierea candidaţilor. Nominalizările – din partea Academiei Române, a Băncii Naţionale, a Academiei de Studii Economice, a Institutului Bancar Român, a Asociaţiei Române a Băncilor – vor putea fi făcute până luni, la ora 14.00. În şedinţa din 29 iunie, Parlamentul ar trebui şi să numească un vicepreşedinte la CNVM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS