23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRoșu pe bursele americane

Roșu pe bursele americane

ursa de la New York a închis marţi în scădere cu peste 1%, după vânzările efectuate pe finalul şedinţei în urma apariţiei unor date dezamăgitoare privind piaţa rezidenţială, dar şi coborârii indicelui S&P 500 sub un prag tehnic cheie care a redus interesul pentru cumpărare, transmite Reuters.

Indicele Dow Jones Industrial Average a finalizat ziua în declin cu 1,43%, iar Standard & Poor's (S&P) 500 a pierdut 1,6%, în timp ce Nasdaq Composite s-a retras cu 1,19%.

Acţiunile listate la New York au avut fluctuaţii într-o marjă restrânsă, pe un rulaj redus, până când indicele S&P 500 a coborât sub un prag tehnic de rezistenţă al ultimelor 200 de zile, care a sprijinit recent bursa.

Indicele constructorilor de locuinţe a scăzut cu 2,6%, după un raport care a anunţat scăderea vânzărilor de case în luna mai, afectând încrederea investitorilor în relansarea economică.

Printre sectoarele care au marcat declinuri se numără şi cel energetic, afectat de incertitudinea legată de noile reglementări pentru industria forajului la mare adâncime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU