18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarius Cristescu: Statul ar trebui să reducă personalul regiilor cu 20% şi spaţiile închiriate cu 25%

Marius Cristescu: Statul ar trebui să reducă personalul regiilor cu 20% şi spaţiile închiriate cu 25%

Omul de afaceri Marius Cristescu, care deţine grupul de firme Bega din Timişoara, a declarat agenţiei MEDIAFAX că statul ar trebui să reducă suprafeţele închiriate de la firme private cu 25%, să disponibilizeze 20% din angajaţii regiilor din subordine şi să vândă clădirile începute şi nefinalizate.

Marius Cristescu spune că dacă statul nu va lua şi alte măsuri de combatere a efectelor crizei, în afara disponibilizării de personal şi reducerii de salarii, va fi nevoit ca anul viitor să dea afară şi mai mulţi bugetari decât în acest an.

"Statul ar trebui să reducă suprafeţele închiriate de la privaţi cu 25%, pentru că rămâne cu angajaţi mai puţini în urma restructurărilor. Pe de altă parte, toate chiriile din mediul privat au scăzut cu 25% în acest an, deci statul ar trebui să renegocieze şi el o diminuare cu 25% a preţului pe care îl plăteşte pe spaţiile în care stă cu chirie", a spus Cristescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS