16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSENZAȚIONAL! INCENDIAR!! Dan Diaconescu reținut pentru șantaj

SENZAȚIONAL! INCENDIAR!! Dan Diaconescu reținut pentru șantaj

Procurorii anticorupţie au emis, marţi dimineaţă, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele patronului OTV Dan Diaconescu şi al prezentatorului unei emisiuni despre clarvăzători, Doru Pârv, pentru şantaj şi complicitate la şantaj, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Cei doi urmează să fie duşi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

Prezentatorul unei emisiuni de la OTV despre clarvăzători a fost adus, marţi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, de o maşină a Poliţiei, pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat alături de Dan Diaconescu pentru şantaj.

Doru Pârv nu avea cătuşe, el fiind doar escortat de poliţiştii, care l-au adus în baza unui mandat de aducere. Clarvăzătorul nu a vrut sa facă nicio declaraţie la intrarea în DNA..

Avocatul Daniel Fenechiu a declarat, luni, la sediul DNA, că procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă lui Dan Diaconescu învinuirile de şantaj şi ameninţare în dosarul în care Doru Pârv ar fi şantajat un primar arădean.

De asemenea, avocatul a mai spus că singura probă a procurorilor este un promo difuzat pe OTV înainte de emisiunea lui Diaconescu din 21-22 iulie 2009, în care se anunţau dezvăluiri despre primarul comunei arădene Zărand, Ioan Florin Moţ.

Procurorii au ridicat, luni, de la sediul televiziunii OTV, caseta cu înregistrarea promo-ului.

Dan Diaconescu a declarat, marţi, când a fost scos de procurorii anticorupţie din sediul DNA că este "primul ziarist arestat pentru un promo", susţinând că "a fost tras pe sfoară" de procurori, pentru că l-au ţinut toată noaptea şi au emis ordonanţă de reţinere pe numele său în jurul orei 6.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII