18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 470 proiecte vor fi finanţate suplimentar pentru dezvoltarea de mici afaceri în mediul rural

Peste 470 proiecte vor fi finanţate suplimentar pentru dezvoltarea de mici afaceri în mediul rural

APDRP va încheia contracte de finanţare pentru încă 473 de proiecte de investiţii din cadrul Măsurii 312 – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2007 – 2013, valoarea nerambursabilă fiind de peste 80 mil. euro.

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a comunicat luni că vor primi finanţare toate proiectele declarate eligibile, dar care nu au fost selectate pentru finanţare şi care au întrunit cel puţin 80 de puncte în procesul de selecţie. Proiectele care vor fi finanţate au fost depuse în sesiunile de licitaţie din octombrie – noiembrie 2009, respectiv noiembrie – decembrie 2009.

"Această suplimentare s-a făcut de către Autoritatea de Management pentru PNDR în urma analizei sumelor rămase din alocările financiare aferente Măsurii 312 până în prezent. Totodată, s-a avut în vedere faptul că numeroase proiecte au primit un punctaj foarte mare, ceea ce arată o viabilitate economico-financiară ridicată şi, în consecinţă, li s-a oferit solicitanţilor oportunitatea de a implementa aceste afaceri", potrivit APDRP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS