25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRadu Berceanu i-a ameninţat pe constructorii autostrăzii Arad-Timişoara că "se va despărţi de ei"

Radu Berceanu i-a ameninţat pe constructorii autostrăzii Arad-Timişoara că „se va despărţi de ei”

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, i-a ameninţat, joi, pe constructorii autostrăzii Arad-Timişoara că „se va despărţi de ei“, dacă nu vor recupera întârzierile la construcţia acestui tronson de autostradă, transmite corespondentul NewsIn.

Prezent la Arad pentru a verifica lucrările la tronsonul de autostradă Arad-Timişoara, Berceanu a afirmat că ministerul este dispus să ajute constructorii de la JV FCC Construction şi Astaldi S.p.A., care au câştigat licitaţia pentru construcţia tronsonului de autostradă Arad-Timişoara, pentru a recupera întârzierile.

Radu Berceanu a declarat că întârzierile la bypass-ul de la Arad – centura de 12 kilometri a oraşului în regim de autostradă – sunt de nouă luni, iar cele de la tronsonul din Timiş al autostrăzii Timişoara-Arad sunt de şase luni. Ministrul le-a reproşat constructorilor şi modul în care au decurs lucrările până în prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU